Naar boven
header stompwijkse paardendagen nooitgedacht 2019
mobile header stompwijkse paardendagen nooitgedacht 2019

Twee jaar geleden is Stal De Gele Kanaries opgericht, bedoeld om het tekort aan paarden in de Nederlandse drafsport te helpen oplossen. Een probleem dat ook op de kortebaan speelt. Er is nieuwe aanwas nodig om met volle velden van 24 paarden te kunnen blijven koersen.


De Gele Kanaries heeft 20 harddravers bij diverse Nederlandse toptrainers. Deze paarden starten komend jaar behalve op de langebaan óók op de kortebaan: het resultaat van een enthousiaste samenwerking met de kortebaanverenigingen. Ook op de Stompwijkse kortebaan kunnen we hieraan deelnemen. Je kan je aanmelden om een aandeel Gele Kanaries te steunen voor 100 euro per jaar. Vanuit Nooit Gedacht zullen we voor elke 12 geïnteresseerden een aandeel van de gele kanaries kopen. Als Stompwijk 1 of meer aandelen hiervan kan aanschaffen, kan het dus zijn dat je eigen paard op de Stompwijkse kortebaan actief is.


- Je wordt daarmee een jaar lang mede-eigenaar van 20 harddravers en deelt mee in het prijzengeld dat deze paarden van 1 mei 2024 t/m 30 april 2025 verdienen (na aftrek van 25% voor de trainer);
- Tijdens de harddraverij organiseren we een Meet&Greet met de trainer(s) en rijder(s) van De Gele Kanaries die meedoen op de Stompwijkse kortebaan. Mocht een Kanarie winnen, ga je natuurlijk mee op de winnaarsfoto;
- Je kunt tijdens de harddraverij dus wedden op je eigen paard(en), en dat kun je ook als ze meedoen aan andere kortebanen, of koersen op Alkmaar, Wolvega, Duindigt, de grasbanen of zelfs in het buitenland. Je hebt er het hele jaar plezier van!


Heb je interesse om hieraan deel te nemen, of wil je meer weten over dit initiatief meld je dan bij het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..