Naar boven
header stompwijkse paardendagen nooitgedacht 2018
mobile header stompwijkse paardendagen nooitgedacht 2018
poldercross

Zaterdag 21 juli 2018, 19.00 uur


Op zaterdag 21 juli houden we in samenwerking met IJsclub Nut en Vermaak Stompwijk een Poldercross. Deze Poldercross 2.0 loopt over het terrein van "Nooit Gedacht" en door diverse sloten. Verder moeten er een aantal hindernissen worden overwonnen. Het parcours is ongeveer 2 km lang en zal gaan over ongeveer 20 hindernissen en sloot overgangen / doorgangen overwonnen moeten worden. Van touwslingeren tot ijsschots lopen en van sprietlopen tot steile wand klimmen. We kunnen niet garanderen dat je droog blijft, maar vermoeiend zal het zeker zijn. Dit wordt sowieso een spektakel waar je aan mee moet doen en zal erg geschikt zijn voor jong en oud!

lopen over blokken
De poldercross start met de inschrijving op zaterdag avond om 18 uur (na de landleven fair). De start van de jeugd zal zijn om 19 uur en aansluitend starten de volwassen. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er in groepen gestart worden.

lopen over  planken


Voor de meest originele verklede groep / deelnemer zal er een leuke prijs beschikbaar gesteld worden.

De poldercross 2.0 is, naast een onderdeel van de Stompwijkse Paardendagen, ook onderdeel van de meerkamp in het kader van 125 jaar IJsclub Stompwijk.

meerkamp 125 jaar logogiweather joomla module